6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Yasak aşk cinayeti

Kahramanmaraş'ta bir kadın, gönül ilişkisi bulunan kayınbiraderiyle birlikte 8 yıllık kocasını öldürüp gizlice gömdü. 

İddiaya göre, İ. K. (23), aralarında gönül ilişkisi bulunan yengesi Ş. K. (33), ağabeyi M. K. (34) ve yeğeni 8 yaşındaki M. K.'yı yanına alarak 46 DN 054 plakalı araçla gezmeye çıktı. 

Şehir merkezinden çıkan İsa Kaya, otomobili Kozludere mevkiine doğru götürdü. Ağabeyinin "Nereye gidiyoruz?" sorusu üzerine İ. K., "Biraz dolaşalım, açılırız" cevabını verdi. Yaklaşık 1 saat sonra otomobili durduran İsa Kaya, "Belki av yaparız" diyerek aracın bagajında bulunan tüfeği yanına aldı. Kaya, Kozludere mevkiine geldiklerinde aracı durdurarak ağabeyi Mehmet Kaya'nın başına 1 el ateş etti. Olay yerinde hayatını kaybeden M. K., kardeşi tarafından yaklaşık 50 metre omuzda taşındıktan sonra yere bırakıldı. Yengesi Şerife Kaya ile birlikte toprağı eşen İsa Kaya, ağabeyini su arkının içerisine gömdü. Yenge-kayınbirader, daha sonra otomobilde bulunan çocuğu da yanlarına alarak olay yerinden uzaklaştı. 

Olay, maktulün oğlu M.'nin, 23 Temmuz'da kayıp başvurusunda bulunan babaannesine, "Babamı annem ve amcam öldürdü" demesiyle ortaya çıktı. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu dedektifleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında olayın faili olarak gözaltına alan Ş. K. ve kayınbiraderi İ. K., ilk önce kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Zanlılar, daha sonra M. K.'yı kendilerinin öldürdüğünü itiraf etti. Ş. K., polisteki ifadesinde, 8 yıllık kocasını kendisini başka erkeklere sattığı için öldürdüklerini söyledi. 

Diğer zanlı İ. K. ise, "Ağabeyim yengemi para karşılığı başka erkeklere satıyordu. Ayrıca hırsızlık da yapıyordu. Bundan dolayı cinayeti gerçekleştirdik" dedi. 

Polisin yaptığı araştırma sonucunda, Ş. K. ile kayınbiraderi İ. K. arasında gönül ilişkisi bulunduğu belirlendi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2006 Pazartesi 11:57:42
Güncelleme :31 Temmuz 2006 Pazartesi 12:09:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan murat IP: 85.107.70.xxx Tarih : 1.08.2006 12:49:41
insanlar kardeşlerini öldürüyor yengesi ile gönül ilişkisi yaşaya biliyor allah bu sapık ruhlu insanlardan tüm insanları korusun insanın kanı donuyor