6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Yazıcıoğlu kurultayla anılacak

BBP'NİN MERHUM LİDERİ MUHSİN YAZICIOĞLU 2. HASRET KURULTAYI'YLA ANILACAK

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Kızılöz Köyü Keş Dağı'nda meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu, 30 Temmuz–1 Ağustos tarihleri arasında Keş Dağı'nda düzenlenecek 2. Hasret Kurultayı'yla anılacak.

BBP Genel Merkezi, İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Kurultay öncesinde hazırlıklar devam ederken, Elbistan Belediyesi ve Göksun Kaymakamlığı tarafından bölgede, çeşme, tuvalet, mescit ve otopark alanları oluşturuluyor.

Elbistan Belediye Başkanı Avukat Durmuş Küçük konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısını yaşatmak için kendilerin de destekte bulunduğunu belirterek, "Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na yakışır bir kurultay alanı inşa edilmesi için bizlerde katkılarda bulunacağız. İlk etapta sekiz adet kalıcı tuvalet İnşaatını tamamlamak üzereyiz. Ayrıca Kızılöz köyünden kurultay alanına kadar olan 4 km'lik yolun parke taşı malzemesini vereceğiz" dedi.

Öte yandan kurultay alanına Göksun Kaymakamlığı tarafından büyük bir çeşme yapılıyor. Ulaşımda yaşanan sıkıntıları önlemek için büyük otopark alanı oluşturulurken, vatandaşların da ibadetlerini yerine getirebilmeleri için çok sayıda mescit çadırı kurulacak.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 13:28:03
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 17:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?