2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Zehir tacirlerine polis darbesi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği eşzamanlı operasyonda 1 kilo 120 gram kubar esrar ve 54 gram Hint keneviri ele geçirildi. Olayla 6 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 2 aydır sürdürülen takip ve istihbarı çalışmalar neticesinde Kahramanmaraş kent merkezinde ve Şanlıurfa'da faaliyet gösteren 6 zehir taciri 1 Nisan'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı. Para karşılığında kent merkezinde gençleri zehirledikleri tespit edilen N.K., MK., V.B., R.E., ve C.S., Kahramanmaraş'ta, Ş.K. isimli zanlı ise Şanlıurfa'da yakalandı.

Operasyon neticesinde, 15 paket içerisinde 1 kilo 120 gram kubar esrar, 54 gram Hint keneviri, esrarın tartıldığı bir adet terazi, 1 adet Browning marka tabanca ve 4 adet cep telefonu ele geçirildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, gençlerin zehirlenmesine asla müsaade etmeyeceklerini belirterek; "Uyuşturucuyla mücadeledeki çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

Öte yandan, operasyon neticesinde Kahramanmaraş'ta yakalanan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Kahramanmaraş Adliyesi'ne çıkartılırken, Şanlıurfa'da yakalanan Ş.K.'nın da bu ilde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 12:05:14
Güncelleme :3 Nisan 2009 Cuma 12:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?