6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Gençkıza gözyaşlarıyla uğurlama

Kahramanmaraş'ta, ehliyetsiz bir sürücünün ölümüne neden olduğu üniversite öğrencisi Aslıhan Kabak, gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Arkadaşlarıyla birlikte dolmuş beklerken yaşı küçük bir sürücünün çarparak ölümüne neden olduğu Aslıhan Kabak'ın cenazesi, akrabaları tarafından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morgundan alınarak Şeyh Adil Caddesi üzerindeki evine getirildi. 

Ailesi, Fransa'da yaşayan Aslıhan Kabak'ın anne ve babası kızlarının kazada yaralandığı haberini alınca uçakla önce Adana'ya oradan da karayoluyla Kahramanmaraş'a geldi. Anne Saadet ve baba Mehmet Kabak kızlarının hastanede tedavi altında olduğunu zannederken, kızlarının ambulansta tabutunu görünce sinir krizleri geçirdi. Kızlarının tabutuna sarılarak gözyaşı döken anne ve baba akrabaları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 3. sınıf öğrencisi Aslıhan Kabak'ın cenazesi daha sonra ambulansla baba ocağı Kale Beldesi'ne götürüldü. Genç kızın cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.
.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2006 Pazar 13:09:45
Güncelleme :30 Nisan 2006 Pazar 13:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isokur IP: 85.104.83.xxx Tarih : 28.05.2006 15:24:40
yaşı küçük sürücü çarpmış öyle mi? o arabayı o çocuğa veren veliye kısas yapmak lazım gelir :(