17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Öğrencilerin trafo tepkisi

Elbistan'da bulunan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri, okul bahçesindeki elektrik trafosunun başka bir yere taşınmasını istiyor.

Okul bahçesindeki trafonun kendileri için tehlike oluşturduğunu belirten öğrenciler, anne ve babalarının trafonun taşınması için yetkili makamlara birkaç kez müracaat ettiğini, ancak ilgilenen olmadığını belirtti.

Öğrenciler, "Okul bahçesi içerisinde bulunan elektrik trafosu, bahçede oynayan 1., 2. ve 3. sınıf öğrenci arkadaşlarımız tarafından oyun sahası olarak kullanılmaktadır. Trafo binası üzerinde bulunan tehlike işaretinin ne anlam taşıdığını bilmeyen arkadaşlarımız var. Üzücü bir olay yaşanmadan okul bahçesi içerisinde bulunan trafo binasının en kısa süre içerisinde başka bir yere taşınmasını istiyoruz.

Trafo binasının üzerine yazılan yazılar, kötü görüntü oluşturmaktadır. Bazı yazılar, ilköğretim öğrencisi olarak, bizlere kötü örnek olmaktadır" dedi. Öğrenciler, geçtiğimiz günlerde trafoyu boyamaya çalışan bir işçinin, akıma kapılarak yaralandığını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2006 Perşembe 13:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?