2
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Nükhet Duru, maçın azizliğine uğradı

Nükhet Duru, Cenk Eren ikilisinin Mersin'de verdiği konser, aynı saatlerde oynanan İtalya'nın AC Milan takımıyla (E) grubundaki ilk mücadelesini yapan Fenerbahçe maçı nedeniyle beklenen ilgiyi görmedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mersin Festivali 2005 kapsamında Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleştirilen Nükhet Duru, Cenk Eren ikilisinin konseri, Fanerbahçe'nin İtalya'nın AC Milan takımıyla oynadığı maç nedeniyle az sayıda Mersinli tarafından izlendi. Birçok konserde ortalama 20 bin kişinin bulunduğu Cumhuriyet Alanı, maç nedeniyle yaklaşık 5 bin kişiyi ağırladı.

Sahne performansları ile konseri izlemeye gelen az sayıdaki Mersinliye keyifli bir saat yaşatan ikili, konseri izlemeye gelenlerle daha yakın olmak için sahne ile izleyiciler arasındaki bariyerlerin kaldırılmasını istedi. İzleyicilerin güvenliği nedeniyle bariyerlerin kaldırılamayacağı cevabını alan ikili, şankılarını sahneden inerek bariyerlerin diğer tarafında bulunan izleyicilerin yanında söyledi. Pop şarkılar ve türkülerden oluşan çeşitli parçaları seslendiren ikili, ilk olarak birlikte daha sonra ise ayrı ayrı sahne aldı. Konserin ortasında sahneye gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, gösterdikleri sahne performansından ötürü ikiliye teşekkür ederek bir sonraki festivalde de kendilerini görmek istediklerini söyledi.

Başkan Özcan, Nükhet Duru, Cenk Eren ikilisine plaket ve çicek verdi. Konserin kapanışını yine birlikte söyledikleri şarkılarla yapan Nükhet Duru, Cenk Eren ikilisi, Mersin'e hayran kaldıklarını belirtti. Konser olaysız sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 23:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?