2
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Selda Bağcan coşkusu

Ünlü sanatçı Selda Bağcan, Mersin'de hayranlarını coşturdu. Bağcan'ın Mersin konserinde fanatik hayranları sahneye ulaşabilmek için izdihama neden oldu. Konserde çıkan izdihamda, taşkınlık yapanlara özel güvenlik elemanları müdahale etti.

Selda Bağcan, Mersin Festivali 2005 kapsamında Cumhuriyet Alanı'nda hayranlarıyla buluştu. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz halk konserine yaklaşık 15 bin kişi katıldı. Geçen yılki festivalde bomba patlaması nedeniyle bu yıl olağanüstü güvenlik önlemi alan polis, konser alanının etrafında kuş uçurtmazken, konsere gelenleri manyetik kapıdan geçirerek alana aldı.

Selda Bağcan konsere kısa süreli bir gecikmeyle saat 20.15'de çıktı. Mersinli hayranlarıyla buluşan Bağcan, yaklaşık 1.5 saat sahnede kaldı. Binlerce hayranına eski ve yeni çalışmalarından parçalar seslendiren Bağcan, konserinde barış diledi.

Bu arada, Bağcan'ın fanatik hayranları konser sırasında izdihama neden oldu. Sahnenin ön tarafındaki bariyerlerde sıkışanlar, özel güvenlik elemanlarınca bulundukları yerden çıkarılarak alan dışına götürüldü. Kimileri ise, Bağcan'a ulaşabilmek için sahneye atıldı. Taşkınlık yapanlar, güvenlik elemanları ile de arbede yaşadı. Selda Bağcan hayranı bir kişi ise, kalabalığın arasında sıyrılarak sahneye ulaşmayı başardı.

Konserin ortasında sahneye gelerek Bağcan'a çiçek ve plaket veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Bağcan'a festivale katılarak söylediği şarkılar için teşekkür etti.

İzleyicilere seslenen Özcan, "Benim istediğim tablo bu. Her zaman söylüyorum; sevgi, barış, kardeşlik. 30-40 bin kişi bir arada, kardeşçe. Hepinizi seviyorum, kendinizi bu tablodan ötürü alkışlayın" diye konuştu.

Konserde güvenlik elemanlarından hayranlarına karşı daha nazik olmalarını isteyen Selda Bağcan herkese teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 10:12:24
Güncelleme :14 Eylül 2005 Çarşamba 00:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?