4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

DYP'de parti içi eğitim

Doğru Yol Partisi (DYP) Mersin Merkez İlçe Başkanlığı'na bağlı 22 beldeyle merkezdeki 3 beldenin kadın kolları başkanları parti içi eğitimden geçti.

Evrak düzenlemeden parti faaliyetlerinde nasıl davranılacağına kadar bir dizi konuda partisinin 25 kadın kolları başkanına bilgi veren DYP Mersin Merkez İlçe Başkanı Mustafa Göktaş, herkesin görevini inanarak ve hissederek yapmasını istedi. Göktaş, partide topladığı kadın kolları başkanlarını resmi ve özel yazışma kuralları, dosyalama, üye kayıt ve kabul işlemleri, evrak defterlerinin tutulması, kararların ne şekilde alınacağı, parti içi ve dışı faaliyetlerde nasıl davranılacağı gibi konularda eğitimden geçirdi. İşin ciddiyetle yapılmaması halinde başarı elde edilemeyeceğini vurgulayan Göktaş, "Herkes görevini inanarak ve içinde hissederek yapacak. Başarı el birliği ve güç birliğiyle gelecek" dedi.

Partilerin çay kahve içilen mekanlar değil, fikir üretilen ve sorun çözülen yerler haline gelmesi gerektiğini belirten Göktaş, partide kadının önemini de "Kadın elinin değmediği hamur çiğ kalır" sözleriyle dile getirdi. Kadınların daha titiz ve estetik çalıştıklarına işaret eden Göktaş, DYP Merkez İlçe Yönetimi'nde 3 üyenin, 4 belde başkanının ve disiplin kurulu başkanının da kadın olduğunu kaydederek, kadınlardan daha çok çalışmalarını istedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 17:17:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?