4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Erdemli AKP'de başkan Vehbi Aksay

Erdemli'de AKP İlçe Başkanlığı'na Vehbi Aksay seçildi.

Gökkuşağı Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığına Adana Milletvekili Ali Küçükaydın seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet raporu ve mali rapor okunarak onaylandı. Dilek ve temenniler bölümünde yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Adaylardan Vehbi Aksay 453 delegeden 352'sinin oyunu alarak ilçe başkanlığına seçildi. Diğer aday Nihat Taner ise 88 oy aldı. Seçim sonunda her iki aday da kürsüye gelerek delegelere teşekkür etti.

Adaylar ellerini havaya kaldırarak birlik beraberlik mesajı verdi. Aksay, kazananın kendisi değil, partisi olduğunu söyledi.
Vehbi Aksay başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:

"Mehmet Çoban, Fatih Taşyürek, Emin Yalman, Mehmet Gür, Mustafa Akıncı, Hayrettin Aktaş, Naile Serin, Necati Kılıç, Mehmet Aslan, Mehmet Demiraslan, Kerim Yıldırım, Adnan Yayla, Ömer Şen, Emin kutlu, Aziz Kale, İyigün Şahin, Abdullah Sancılı, Mustafa Karaçocuk, Abdurahman Bayram, Havana Ülker, Arif Cırık, Mehmet Genç, Ziya Kökdemir, Ziya Çiftçi, Recep Topkara, Kadir tığ, Hüseyin Çağatay ve Mustafa Turna."

.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 11:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?