4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

MHP İlçe Yönetimi basına tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Merkez İlçe Başkanı Ali Tartar, terör odaklarının ülke ve Mersin üzerinde oynadığı sinsice oyunlarını, insan hakları, Avrupa Birliği normları gibi kılıflarla devam ettirdiğini söyledi. Tartar, Türkiye'nin ekonomik anlamda felakete sürüklendiğini de ileri sürdü.
Kısa süre önce yapılan olağan genel kurulda yeniden MHP Mersin Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen Ali Tartar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir toplantı düzenledi. Yeni yönetimini basına tanıtan Tartar, bu ülkede herkesin istediği gibi düşünmek, istediği gibi inanmak, kendine ait siyasi bir fikir sahibi olmak, kendi hür iradesi ile seçtiği bir işi yapmak veya yapmamak özgürlüğüne sahip olduğunu belirterek, "Durum böyle olmasına rağmen son zamanlarda siyasal iktidarın vurdum duymazlığı ve vatan hainlerine karşı hoşgörülü olması; hatta yardım eder gibi tavırlarından güç alarak sinsice yürütülen ihanetlerle karşı karşıyayız. Tıpkı 2 gün evvel Batman'da öldürülen teröristin cenaze töreninin sanki bir şehit cenazesi kaldırılıyormuş gibi belediyenin tüm imkanlarının seferber edilmesi, İçişleri Bakanı'nın da buna seyirci kalması, bunun bariz bir örneğidir. Türk kimliğinin reddedilmesi, Türklük'e sövmenin serbest bırakılması, İstiklal Marşı'na kadar alçakça dil uzatılması, Türk büyüklerinin ve Atatürk'ün resimlerinden de rahatsız olunduğu bir ortamda, içi vatan ve bayrak aşkı ile yanan vatan sevdalılarına sahip çıkmak, hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Çünkü bu ülkede Türk kelimesinden ürkenler var, bu ülkede İslam kelimesinden korkanlar var. Bu ülkede Türk ve İslam kelimelerinin yan yana gelmesinden dehşete kapılan kişiler ve çevreler var" dedi.
2006 yılının ekonomik anlamda zor bir yıl olacağının 2005 yılı göstergelerinden anlaşıldığını ileri süren Tartar, Türkiye'nin bu anlamda tarihinin en büyük felaketine doğru sürüklendiğini iddia etti.
Konuşmasında Mersin'in çöp sorununa da değinen Tartar, CHP Merkez İlçe Başkanı Hidayet Güneş'i de şov yapmakla suçladı. "Siz neyin imzasını topluyorsunuz. Çöp sorununun çözülmesini istemeyen bir tane vatandaş mı var ki imza kampanyaları düzenliyorsunuz?" diyen Tartar, 7 yıldır bu konunun Büyükşehir Belediye Başkanı'nın omzunda olduğunu, şimdiye kadar hiçbir varlık gösteremeyenlerin, zaman kısaldıkça sanki "Bu işe mani oluyorlar" görüntüsü vermeye çalıştığını söyledi.
Ali Tartar, konuşmasını, bundan sonraki hedeflerinin merkezdeki oylarını 2 katına çıkarmak olduğunu belirterek noktaladı.

.
Yayın Tarihi : 1 Mart 2006 Çarşamba 20:12:26
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 13:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadi yıldırım IP: 88.229.231.xxx Tarih : 2.01.2007 16:57:37
Türk ve İslam kelimesinin yan yana gelmesinden dehşete kapılanlar herzaman olacaktır sayın başkanım.. Arslanköyden Sadi ben..kuvva-i milliye çete reisi Adil Efenin torunu...bunlar hem konuya hem bize fransız....:)ANLATMAK ANLATMAK... BIKMADAN USANMADAN....24 OĞUZ BOYUNU ANLATMAK...SELAM ve dua ile tüm Türk -İslam aleminin kurban bayramını kutlar tüce Mevla' dan birlik dirlik ve hidayet niyaz ederim..