2
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

ZMO yeni binasında

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Genel Başkanı Gökhan Günaydın, AB müzakere sürencinin Türk tarım sektörü için zorlu bir dönemeç olacağını ve iyi hazırlanmak gerektiğini söyledi.

ZMO Mersin Şubesi'nin yeni hizmet binası ve lokalinin açılışına katılan Günaydın AB sürecinin tarım sektörü açısından zorlu geçeceğini söyledi. Günaydın, "Bu sürece hazırlıklı olmak için kamuoyunu doğru bilgilerle donatmak, etkin çalışmalar yürütmek, sektörü doğru kavrayabilmek gerekir. Aydınlık bir Türkiye için ZMO üzerine düşeni görevi yerine getirecektir" dedi.

Vali Yardımcısı Reşat Özdemir, ZMO Mersin Şubesi'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Mersin'in bu alanda Türkiye içerisin de oda yönetiminin azimli çalışması nedeniyle önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.

ZMO Mersin Şube Başkanı Mehmet Ateş ise hizmet binası ve lokaliyle üyelerine daha kaliteli, hızlı ve teknolojik imkanlar vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odaları Birliği (TMMO) Mersin İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Zehra Korkmaz, Mersin Ziraat Odası Başkanı Salim Ongun ve çok sayıda davetli katıldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 14:56:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?