19
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

OSB'nin derdi marka

Osmaniye Valisi İsa Küçük, her zaman üretecinin yanında olacaklarını belirterek, "Kendi ürünümüzü, kendi markamızla kendi fabrikamızda üretmeliyiz" dedi. İl Genel Meclisi Başkanı Murat Bedir ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ertuğrul Kılıçkıran ile birlikte Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulunan Vali İsa Küçük, OSB Müdürü Mehmet Turgut'tan bölge hakkında bilgi aldı. Küçük, daha sonra kısa bir süre önce açılan Okçular Süt Ürünleri Fabrikası ve Şarkı Terlik Fabrikası'nda incelemelerde bulundu.

Okçular Süt Ürünleri Fabrikası yetkilileri, fabrikanın 100 tonluk bir kapasiteye sahip olmasına rağmen, günlük 20 ton kapasite ile çalıştığını, bölgede üretilen sütü almak ve işlemek istediklerini söyledi.

Sütçüler kooperatifi ile bir toplantı yapılarak bu soruna çözüm aranacağını belirten Küçük, her zaman üreticinin yanında olacaklarını ifade ederek, "Siz ürettikçe biz destekleyeceğiz. Kendi ürünümüzü kendi markamızla kendi fabrikamızda üretmeliyiz" dedi.

Vali Küçük'ün ikinci durağı ise Şarki Terlik Fabrikası oldu. Fabrikanın yetkililerinden ayrıntılı bilgi alan Vali Küçük, fabrika çalışanları ile sohbet ederek yaptıkları işler hakkında bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 12:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
müslüm bozkurt IP: 78.166.141.xxx Tarih : 30.01.2008 13:52:07

kafkas üniversitesi birinci sınıftayım... yaz sezonu stajımı fabrikanızda yapmak istiyorum... cep:5372276713