19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Çuhadar: Faturayı bize kesmesinler

Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar, Osmaniyespor'un yönetimi üzerinde bir etkisi olmadığını belirterek, "Yönetimde etkili olduğumuz dönemde takım ligden düşmemiştir. Şimdi faturayı bize kesmesinler" dedi.

Ligde düşme hattında yer alan Osmaniyespor için çok üzüldüğünü söyleyen Çuhadar, "Herkes elini taşın altına koysun' denilerek, oluşturulan geniş katılımlı yönetimin ve iyi niyetli çabaların Osmaniyespor'a yetmediğini üzülerek gördüğünü belirtti.
Osmaniyespor için 2 yıldır elinden gelen her türlü gayreti gösterdiğini ifade eden Çuhadar, şunları söyledi:

"Bazı kesimler takımın ligden düşmesinden sıkıntıya gireceğimi hesapladılar ve ellerinden geleni yaptılar. Oysaki bu yönetimin oluşturulmasında bir etkim olmamıştır. Yönetimde olduğum 2 sezonda, takım ligden düşmemiştir. Ancak birileri takımın üzerinde başkanın gölgesi var dedikodusunu yaymaya çalışıyor. Bazı kesimler bu takım AK Parti'nin takımı, Başkanın takımı gibi bir senaryo oluşturmaya çalışıyor. Bu kesinlikle yanlıştır. Osmaniyespor'a bugünün rakamları ile trilyonların aktığı dönemlerde bir telefon bile almasını, bir tesis yapmasını beceremeyenler, dedikodu yaparak başarısızlığın faturasını bize kesmesinler".

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 14:38:33
Güncelleme :31 Aralık 2005 Cumartesi 14:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET REİS IP: 194.27.49.xxx Tarih : 24.01.2006 15:42:30
SİZİN HEDEFİNİZ TAKIMI LİGTEN DÜŞÜRMEMEK Mİ SAYIN BAŞKAN BENİM BİLDİĞİM VE LİTERATÜRDE OLAN GENEL GEÇER HEDEFLER YÜKSELMEYİ HEDEFLER DÜŞMEMEYİ DEĞİL;HEM BİR İLİN TAKIMINA O İLİN BELEDİYESİ SAHİP ÇIKMAZSA KİM SAHİP ÇIKAR?ZATEN İYİ GÜNDE ''BİZİM TAKIM BAŞARDI''; KÖTÜ GÜNDE ''BİZ YAPMADIK SUÇ BAŞKASININ''OLUR.BU BAŞARISIZLIK DÜPEDÜZ BELEDİYENİN ALAKASIZLIĞINDAN TAKİPSİZLİĞİNDEN KİMSE DE AKSİNİ ANLAMAZ.SON OLARAK OSMANİYE SPORA SAHİP ÇIKALIM BİR ŞEHRİN GELİŞMESİDE VE TANINMASINDA ÖNEMLİ BİR FAALİYET ARZETMEKTEDİR.TEŞEKKÜRLER