17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Küpeli: Osmaniye düşmeyecek

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Osmaniyespor'un Kulüp Başkanı Ali Küpeli, klasman grubu maçları için güçlü bir ekip oluşturduklarını belirterek, takımının küme düşmeyeceğini söyledi.

Küpeli, Şahin Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Antalya kampının 10 gün süreceğini ve kafilede yeni sözleşme yaptıkları 7 futbolcunun da yer aldığını ifade ederek, kamp süresi içerisinde 6 hazırlık maçı yapacaklarını bildirdi. Güçlü bir Osmaniyespor için her şeyi yapacaklarını anlatan Küpeli, "Transfer çalışmalarımız hala devam etmektedir. Osmaniyespor'a faydalı olacağını gördüğümüz futbolcuyu transfer edeceğiz. Bu konuda özellikle bir kaleci ve bir orta saha oyuncusu için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bu transferleri de tamamlayınca güçlü bir kadro ile ligin ikinci yarısında başarılı sonuçlar alarak, Osmaniyespor'un ligde kalacağına inanıyorum" dedi.

Küpeli, geçen seneki yönetimi de eleştirerek, "Önce Osmaniyespor'dan aldıkları 123 bin YTL'yi getirip Osmaniyespor'a versinler. Ondan sonra da 6 yılın hesabını kamuoyuna açıklasınlar. Benim veremeyecek hesabım yok. Bunları yapsınlar, ondan sonra gelip 'Ben Osmaniyespor'u seviyorum. Osmaniyespor'un neferiyim. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım' desinler. Bunu yapamıyorlarsa, o zaman ellerini Osmaniyespor'dan çeksinler ve bizleri rahat bıraksınlar. Çünkü bundan sonra zaman, birlik ve beraberlik zamanıdır. Osmaniyespor'u bu durumdan hep birlikte kurtaracağız" şeklinde konuştu.

Osmaniyespor'un bugüne kadar çok ihmal edildiğine de işaret eden Ali Küpeli, "Bu kulübün parası bu zamana kadar çiftlik gibi kullanılmış. Bunca yıllık kulübün bir binası ve otobüsü dahi yok. Ben inşallah en kısa zamanda kulübe bir otobüs ve bir hizmet binası kazandıracağım. Ben Osmaniyespor'un tek kuruşuna dahi dokunmadım. İnşallah bu takım bu ligde kalacak" diyerek sözlerini ifade etti.

Osmaniyespor Kulübü Başkanı Ali Küpeli, devlet büyüklerinin de artık kulübe destek vermeleri gerektiğini, maddi olmasa da hiç olmazsa manevi olarak destekte bulunmaları gerektiğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 17:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?