18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

hem futbola hem hayata veda etti

Beyninde ur teşhisiyle hastaneye kaldırılan genç futbolcu hastanedeki yaşam savaşını kaybetti.

Osmaniyespor'un alt yapısında futbol yaşamını sürdürdüğü sırada beynindeki ur teşhisiyle önce Osmaniye Devlet Hastanesi'ne ardından da Adana Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Selçuk Yılmaz irili ufaklı geçirdiği ameliyatlar sonrası yaşamını kaybetti.

Adana Balcalı Hastanesi'nde akciğerinde su toplaması sonucu vefat eden Selçuk, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kardeşi gibi kendisi de futbolcu olan Ağabey İbrahim Yılmaz(24) kardeşinin iyileşip yeşil sahalara yeniden dönme hayalleri kurduğunu söyledi. Bir müsabaka esnasında kardeşinin aldığı bir darbe sonucu beyninde ur oluştuğunu öğrendiklerini belirten acılı ağabey,kardeşinin akciğerinde su toplaması sonucu ölmesini ise garip karşıladıklarını ifade etti.

Futbol yaşamına 8 yaşında İskenderun Demirçelikspor'da başlayan Selçuk Yılmaz, 4 yıldır Osmaniye'de futbol yaşamını sürdürüyordu. Türkiye 2. Ligi B kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Osmaniyespor'un PAF takımında futbol yaşamını sürdüren genç futbolcu, yakalandığı rahatsızlıkla bir anda yeşil sahalara veda etmek zorunda kaldı.

Kusma, kulak ve baş ağrısı teşhisiyle Osmaniye Devlet Hastanesi'ne, buradan da Adana Balcalı Hastanesi'nde kaldırılan Selçuk Yılmaz, beyninde "ur" var teşhisiyle 4 kez ameliyat oldu. Babası emekli olan ve 7 kardeşi bulunan genç futbolcunun en büyük hayali Hakan Şükür gibi bir futbolcu olmaktı.

Osmaniyespor PAF eski teknik direktörlerinden Mehmet Danış, Selçuk'un gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu ani ölümü karşısında hala şaşkın olduğunu söyledi. 3 yıl boyunca Selçuk'u yakından takip ettiğini ve sürekli 11'de oynattığını belirten Danış "Ani ölümü hepimizi şaşırttı. İyileşmesini yeşil sahalara dönmesini bekliyorduk. Ağır ameliyatlar geçirdi. Beyninde ur teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı. Ancak akciğerinde su toplaması sonucu vefat ettiğinin söylenmesi kafamızı karıştırıyor" diye konuştu

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 13:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgut beyoglu IP: 78.169.249.xxx Tarih : 9.03.2011 17:38:09

kardeşim benim Allah mekanını cennet eylesin seni hiçmi hiç unutmayacagım :(((