18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Küpeli: Küme düşmeyeceğiz

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Osmaniyespor'un Kulüp Başkanı Ali Küpeli, 5 puanla son sırada bulunmalarına rağmen kesinlikle küme düşmeyeceklerini belirterek, Ocak ayında yapacakları transferlerle takımı güçlendireceklerini söyledi.

Küpeli, takımlarının 11 maçlık periyotta şansızlıklar yaşadığına dikkat çekerek, iyi mücadele etmelerine rağmen, birçok maçta tek farklı skorlarla mağlup olduklarını ifade etti. Küpeli, takımı daha önce de çalıştıran Adem Hurma'yı yeniden teknik direktörlüğe getirdiklerini hatırlatarak, "Takımın toparlanacağına inanıyoruz. Nitekim geçen hafta güçlü rakiplerimizden İskenderun Demir Çelikspor ile deplasmanda berabere kalarak bunu gösterdik. Bu hafta Kahramanmaraşspor'la yapacağımız maçla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Ligde oynadıkları karşılaşmaların birçoğunda hakem hatalarına kurban gittiklerini de iddia eden Ali Küpeli, federasyonu da suçlayarak, kendi maçlarına Güneydoğu grubunda olmalarına karşın, bu bölgenin hakemlerinin verildiğini ifade etti. Küpeli, artık hakem hatalarına kurban gitmek istemediklerini kaydetti.

Kendilerine her zaman destek olan taraftarlara teşekkür eden Başkan Küpeli, bundan sonraki karşılaşmalarda da taraftarların aynı şekilde desteklerini sürmesini istedi. Küpeli, Ocak ayında başlayacak olan ara transferde takımı güçlendireceklerini dile getirerek, "Teknik direktörümüz ile yaptığımız görüşme doğrultusunda en az 6 kaliteli futbolcu transferi yapacağız. Şimdiden ara transfer görüşmelerine başladık. Günü gelince hepsini açıklayacağız. Osmaniyeli şunu bilmeli ki, kakımımız kesinlikle küme düşmeyecek. Ayrıca valilik ve belediyemizin verdiği desteklere teşekkür ediyoruz. Bundan böyle de bize destek olacaklarından şüphemiz yok" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 13:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?