19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Osmaniyespor'da istifa

Osmaniyespor’un içler acısı durumu ve alt yapının da aldığı kötü sonuçlar, ilk yarının sonlarına doğru alt yapıdan sorumlu yöneticileri zor durumda bırakıyor.

İlimizin tek profesyonel takımı olan Osmaniyespor’un içler acısı durumu futbol severleri kahrederken alt yapının da aldığı kötü sonuçların ardından ilk yarının sonlarına yaklaşırken bir galibiyet ve bir beraberliğin dışında diğer bütün karşılaşmaların kaybedilmesi alt yapıda istifaları beraberinde getiriyor.

İHSAN DEMİR İSTİFASI

Alınan kötü sonuçlar ile yapılan yanlışlıkları ve kaçak oyuncu oynatılmasını gerekçe göstererek İstifa ettiğini açıklayan alt yapıdan sorumlu yöneticilerden İhsan Demir bunu bir basın açıklaması yaparak kamuoyuna duyurdu.

Demir yaptığı açıklamada uzun süredir Osmaniyespor’a Yöneticilik ve fahri olarak hizmette bulunduğunu belirterek “Ben Hatay maçına kadar takımın her zaman yanındaydım. Fakat bu karşılaşmada alt yapı antrenörü kaçak oyuncu oynatarak klübümüze yakışmayacak bir davranışta bulunmuştur. Ben bunu öğrendiğim zaman alt yapıda görevli diğer yönetici arkadaşlarımla görüştüm ve bu durumu kabul edemeyeceğimi belirterek bu şartlar altında görev yapamayacağımı söyledim.” dedi.

Demir sözlerinin sonunda “Osmaniyespor’un alt yapısına Erdal ve Emrah gibi iki yetenekli futbolcu kazandırdığım için de mutluyum “ dedi

Resul Özdil / Kent Haber / Osmaniye
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 11:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?