19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Osmaniyespor'dan Ş.Urfa Valisi'ne kınama

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta yer alan Osmaniyespor, Şanlıurfa Valisi Şemsettin Uzun'un, "Osmaniyespor Mahalle takımı gibiydi" açıklamasını kınadı. Osmaniyespor Basın Sözcüsü Serdar Kılıç, 1-0 mağlup oldukları Şanlıurfaspor deplasmanında iyi mücadele ettiklerini; ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Maç sonrası Şanlıurfa Valisi Şemsettin Uzun'un, Osmaniyespor hakkında "Mahalle takımı gibiydi" şeklindeki açıklamasını talihsiz bir yorum olarak nitelendiren Kılıç, Vali Uzun'u kınadıklarını bildirdi.

Kılıç, "Futbolcularımız karşılaşma boyunca centilmence ve başa baş bir mücadele örneği sergiledi. Yönetim olarak çok sıcak bir şekilde karşılandık. Fakat 1-0'lık mağlubiyetin ardından bu açıklamayı yapmanın bir valiye ne derece yakıştığını futbol kamuoyuna bırakıyoruz. Bunca yıl Şanlıurfaspor ile gerek yönetim ve gerekse taraftarlar olarak bir sorun yaşanmamış ve her karşılaşma sonrası centilmenlik görüntüleri sergilenmiştir. Bizler mağlup bir takım olarak, hakemin iyi yönetiminden, rakip Şanlıurfaspor'un bireysel yetenekli futbolcularından ve konuk olarak bizlere sıcak yaklaşımlarından bahsederken, bu şekilde bir açıklama yönetimimizi, futbolcularımızı ve taraftarlarımızı derinden üzmüştür. Sayın Vali Şemsettin Uzun'un takımımıza karşı 'Mahalle takımı' benzetmesini kınıyor ve kamuoyu önünde özür dilemesini istiyoruz" dedi.

Bu arada, kendi sahalarında bu sezon ilk kez maça çıkacaklarını kaydeden Kılıç, "Sezonun kendi evimizdeki ilk maçında İskenderun Demirçelikspor'u konuk edeceğiz. Bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bugün Adana Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Sağlıkspor ile özel bir karşılaşma yaparak, hazırlıklarımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2005 Perşembe 15:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?