19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yıldızlar Turnuvası'nda ilk maç

Osmaniye'de geçen yıl ilki düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Yıldızlar Futbol Turnuvası, Toprakkale Stadyumu'nda oynanan ilk maçla başladı. TSYD Osmaniye İl Temsilcisi Abdullah Yalın Kılıç tarafından geçen yıl ilki yapılan ve geleneksel hale getirilen TSYD Yıldızlar Futbol Turnuvası, Toprakkale'deki stadyumda oynanan ilk maçla başladı.

İlk karşılaşmada Kadirli İdmanyurduspor, Osmaniyespor'u 6-2 yendi. Turnuvayı düzenleyen TSYD Osmaniye İl Temsilcisi Kılıç, "Bu turnuvayı yıldız futbolculara biraz daha tecrübe kazandırmak ve turnuva heyecanını yaşatmak amacıyla düzenledik. Ayrıca sezon başında başlattığımız bu turnuvada yıldız futbolcuların performanslarını da izleme imkanı bulabiliyoruz. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Kılıç, turnuvayla ilgili şunları söyledi:

"Turnuvaya Osmaniyespor, Kadirli İdmanyurduspor, Meslek Liseliler, Osmaniye İdmanyurduspor, Akdeniz Futbol Okulu ve Sağlıkspor yıldız takımları olmak üzere 6 takım katılıyor. 3'erli iki grupta puan usulü karşılaşmalar sonunda yarı final maçları ve ardından da final maçı oynanacak. Final maçı 11 Eylül Pazar günü yine Toprakkale Stadyumu'nda saat 10.00'da oynanacak. Tüm futbolseverleri maçlarımıza bekliyoruz. Turnuva sonunda takımlara kupa ve çeşitli hediyeler de verilecektir."

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 12:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?