8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Anavatan'da basın toplantısı

Anavatan Partisi Ağrı İl Başkanı Kasım Bulan, partilerinin Genel Başkan Erkan Mumcu ile yeni bir vizyon yakaladığını, yapılan değişikliklerin halk tarafından olumlu karşılandığını söyledi.

Özel bir cafede basın mensuplarıyla bir araya gelen ve burada parti çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Kasım Bulan, erken seçimden korkmadıklarını belirtti. Meclise girmelerinin muhalefete yeni bir renk kattığını, CHP'nin iyi bir muhalefet görevi yapamadığını ifade eden Bulan, "Genel Başkanımız Erkan Mumcu'nun partimizin başına geçmesi ile her gün birtakım şeyler değişiyor ve bu değişiklikler de halktan takdir görüyor. Bizler her zaman seçime hazırız. Yaptığımız yeniliklerin önümüzdeki seçimlerde semeresini vereceğine inanıyorum" dedi.

Anavatan Partisi'nde yapılan değişiklikleri basın mensuplarına okuyan Bulan, diğer partilerden istifa ederek, kendi partilerine katılan milletvekillerinin ise "demokrasi kahramanı" olduğunu söyledi. Verilen yemeğin ardından basın açıklaması son buldu.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 14:45:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir dursun IP: 88.233.78.xxx Tarih : 17.03.2007 15:41:50
Kasım Bulan ı tebrik ediyorum şimdiye kadar Ağrı ya yaptığı hizmetler ortada. Gerçekten temiz çalışan nadir insanlardan biri başarılarının deveamını dilerim. iyi günler kadir Dursun