17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Başbakan'dan başsağlığı

AKP Ağrı Milletvekili Naci Aslan Başbakan R.Tayyib Erdoğan’ın taziye dileklerini iletti.

Kuş gribinden 16 yaşındaki kızını, Van Y.Y.Üniversitesinde kaybeden M.Emin Özcan’a Başbakan R.Tayyib Erdoğan’ın taziye dileklerini iletmek için bu gün Ankara’dan Doğubayazıt’a geldi.

AKP Ağrı Milletvekilli Naci Aslan Uluyol Mahalesi'nde oturan M.Emin Özcan’ın evine giderek “Beni, Başbakan  buraya gönderdi, ben onun elçisi olarak geldim. R.Tayyib Erdoğan’ın taziye dileklerini ileterek ölen kızımıza Allahtan rahmet Özcan ailesine başsağlığı dileklerini iletiyorum." dedi.

Ayrıca "AKP’nin tüm milletvekillerinin tüm AKP'li teşkilat arkadaşlarımız selam ve saygılarını sizlere getirdim sizlerin bu acısını yüreklerinde taşıyarak sizlere taziye dileklerini iletiyorum.
Başbakan R.Tayyib Erdoğan 3 çocuğunu kaybeden Zeki Koçyiğit’e bir ev kendisine iş verdi.
M.Emin Özcan’a Türkiye’nin neresinde isterse istesin en az 120 m2 bir ev ve iş verme sözünü iletmemim söyledi. Taziyeniz bittiği sürede Ağrı'nın AKP'li 3 milletvekili, İl başkanı ve İlçe başkanımızla beraber sizi Ankara’ya götüreceğiz. Ankara’da Başbakan R.Tayyib Erdoğan sizleri bekliyor. Sizler ile Ankara’da görüşecektir." dedi.

M.Emin Özcan Başbakan R.Tayyib Erdoğan’a teşekkürlerine ileterek "Başbakan R.Tayyib Erdoğan beni telefonda da arayarak taziye dileklerini iletmişti. Kendisine Özcan ailesi ve Doğubayazıt halkı olarak sonsuz minnettarız, ben Doğubayazıt’a kalmak istemiyorum.
Bana İstanbul’da bir ev verilsin ve iş temin edilsin". dedi.

AKP Ağrı Milletvekilli Naci Aslan taziye evinde ayrılarak Ankara’ya gitmek üzere Doğubayazıt ilçesinde ayrıldı.


Sıddık Söyler/ KentHaber/ Doğubeyazıt
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 14:04:32
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 18:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?