16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Kar kazaları beraberinde getirdi

Ardahan'da etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok araç yollarda kalırken, bazı araçlar da yolların kaygan olması nedeniyle kaza yaptı.

Ardahan'ın Posof İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve uluslararası karayolunun geçtiği 2540 rakımlı Ilgar Dağı'nda etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle birçok araç yolda kaldı. Damal İlçesi'nden Posof istikametine gitmekte olan meşrubat yüklü bir kamyon yolda kayarak şarampole düştü.

Posof merkezine 26 kilometre mesafe kayarak şarampole yuvarlanan 06 AB 78 74 plakalı araçtan yara almadan kurtulan kamyon şoförü Necati Kolcu, "Aracım yolun karlı ve kaygan olması nedeniyle geri kayarak şarampole düştü. Şans eseri kazayı yara almadan atlattık. İçerisindeki içecekler aracın devrilmesi sonucu karlar üzerine yayıldı" dedi.

Aracın kaza yapması sonucu karlar üzerine serilen içecek kutuları vatandaşların yardımıyla başka araçlara yüklendi. Karayolları Ilgar Bakımevi'nde görevli ekipler ise, yolun açık kalması için 24 saat aralıksız çalıştıklarını ve yolları açık tuttuklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2006 Salı 16:28:32
Güncelleme :26 Haziran 2006 Pazartesi 12:42:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?