6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

"Açılım" halka anlatılacak

DEMOKRATİK AÇILIM HALKA ANLATILACAK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, düzenleyecekleri bir toplantı ile demokratik açılım paketinin içeriğini halka anlatacaklarını söyledi.

Bingöl Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenecek olan AK Parti Genişletilmiş İl Dayanışma Meclisi Toplantısı'nın, cumartesi günü saat 13.00'te yapılacağını belirten Cevdet Çalbay, etkinliklerine tüm halkın davetli olduğunu kaydetti.

Çalbay, "Bu toplantıdan amacımız milli birlik ve beraberlik için atılan demokratik açılımın tüm detayları ile halkımıza anlatılmasıdır. Toplantımızda demokratik açılımın bir kardeşlik projesi olduğu ve ülkemiz için bu projenin ne kadar önemli olduğunu detaylı bir şekilde anlatılacaktır. AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan bir kararla bu projenin içeriği 81 ilde il başkanlıkları tarafından halka anlatılacaktır. Bu kapsamda biz AK Parti Bingöl İl Başkanlığı olarak Kültür Merkezi Salonu'nda milletvekillerimizin katılımıyla halkımızı aydınlatacağız. Halkın kafasındaki tüm soru işaretlerini giderecek şekilde bu paketin detayları, içeriği ve hedefi net bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır. Toplantımıza tüm halkımız davetlidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 12:29:04
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 13:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?