6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

5 kilo toz esrar ele geçirildi

BİNGÖL'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 5 kilo 335 gram toz esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile uyuşturucu madde kullanılmasının önlenilmesine yönelik yapılan istihbari çalışmalar kapsamında iki ayrı operasyon yapıldı. İlk operasyonda E.N. isimli şahıs 2 kilo 95 gram toz esrar maddesi ile birlikte yakalan yapılan tahkikatın ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

İkinci operasyonda ise M.M.B. ile F.E. isimli şahıslar 3 kilo 240 gram esrar maddesi ile birlikte yakalandı. Şahıslardan M.M.B. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, F.E isimli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada sağlıklı ve uyuşturucusuz bir yaşam için uyuşturucu madde ticareti ve kullanılmasının önlenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

BİNGÖL'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 16:32:01
Güncelleme :9 Ekim 2009 Cuma 17:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?