6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

600 fakir aileye gıda yardımı

YEDİSU'DA FAKİRLERE GIDA YARDIMI

Bingöl'ün Yedisu İlçe Kaymakamlığı tarafından fakir ve yardıma muhtaç 600 aileye gıda paketi dağıtıldı.

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezinde tespit edilen yardıma muhtaç ve fakir ailelere dağıtılmak üzere içinde makarna, pirinç, bulgur, sıvı yağ, terlik, diş macunu ve fırçası ile çay bulunan paketler hazırlandı. Kaymakamlık binasında hazırlanan kolilerin dağıtımı ise Kaymakam Mustafa Pala'nın makam aracı ile fakir ailelerin evlerine kadar taşındı. Kaymakamlıkta isimleri yazılarak hazırlanan yardım kolilerini almaya gelen fakir aileler, makam aracı ile evlerine kadar yardımı ulaştıran Kaymakam Mustafa Pala'ya duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Yardımların yerine ulaşması için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Kaymakam Mustafa Pala, imkanları nispetinde ilçedeki fakirlere yardımların devam edeceğini söyledi.

Yardımları alan aileler ise Kaymakam Mustafa Pala'nın fakirin yanında ve gözetleyicisi olduğunu söyledi. Aileler, "Allah kaymakamımızdan razı olsun. İlçemize atandığı günden itibaren sürekli olarak fakir fukaraya yardım elini uzatıyor. Her zaman sorun ve sıkıntılarımızı dinliyor. Böyle bir kaymakamımız olduğu için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

YEDİSU'DA FAKİRLERE GIDA YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 14:56:00
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 16:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?