6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

AKP'li vekil Yılmaz'dan açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, partilerinin ülke genelinde yaptığı hizmetleri herkes tarafından taktirle karşılandığını belirterek, "Hizmetlerimizi görmeyen ya kördür, ya da vicdansızdır" dedi.

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle'de halk toplantısı düzenlendi. Toplantıda halka hitap eden Milletvekili Cevdet Yılmaz, 22 Temmuz seçimlerinde Türkiye'den iki kişiden birinin, Bingöl'den ise 4 kişiden üçünün AK Parti'ye oy vererek, bu partinin misyonunu en iyi anlayan toplum olduğunu bütün dünyaya duyurduğunu söyledi.
 
Yılmaz, "Cumhuriyet Halk Partililerin bir zihniyeti var. Seçimlerde yenilince diyorlar ki bu halk bizi anlamadı. Halbuki halk herkesten daha iyi biliyor. Bu halk Bingöl'e ve Türkiye'ye kimin daha faydalı ve kimin daha zararlı olduğunu çok iyi biliyor. AK Parti'nin Türkiye'de ve Bingöl'de oluşturduğu bu birliği çekemeyenler var. Recep Tayip Erdoğan'ın oluşturduğu liderliği ve dünyadaki etkinliği çekemeyenler var. Türkiye genelinde ve yerel düzeyde halkı AK Parti'den soğutmak isteyenler var. Sizin gönlünüzü AK Parti'den uzaklaştırmak isteyenler var. Bunlar doğrudan AK Parti'ye laf edemiyor ama dolaylı olarak yıpratmaya çalışıyorlar" dedi.

AK Parti tarafından ülke genelinde yapılan bütün hizmetlerin herkes tarafından görülerek taktirle karşılandığını ifade eden Cevdet Yılmaz, bazı çevrelerin özellikle bunları görmezden geldiğini söyledi. Yılmaz, "AK Parti'nin hizmetlerini herkes görüyor. Bakın Bingöl'ü 10 yıl öncesi ile mukayese edin. Elazığ-Bingöl duble yolu yapıldı, Bingöl'e üniversite kuruldu, köylerimizin hepsine yol ve içme suyu hizmeti götürüldü, hastanelerimizde bu kadar uzman doktor ve hizmet verildi, bu kadar eğitim kurumları açıldı. Bunlar eskiden var mıydı? Hizmetlerimizi görmeyen ya kördür, ya da vicdansızdır. AK Parti'nin yaptığı hizmetler sayılarak bitirilmez. AK Parti hizmet etmedi ve bir şey yapmadı diyenler ellerini vicdanlarına koysun, öyle konuşsun. Partimiz hizmet etti ve daha çok hizmet edecektir. Bingöl huzur ve güven ortamında daha güzel noktalara gidecektir. Bu Birliğimizi, beraberliğimizi kırmak isteyenler var. Bingöllünün aklına fitne, fesat sokmak isteyenler var. AK Parti'ye sahip çıkın ve bunlara müsaade etmeyin. 29 Mart sonrasında sizlerin desteği ve dualarıyla Bingöl'de yep yeni bir belediyecilik dönemi başlatılacaktır. Bingöl hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır" şeklinde konuştu.

Toplantıya AK Parti Bingöl milletvekilleri Avukat Yusuf Coşkun, Kazım Ataoğlu, AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Yaşa ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 19:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hikmet bingöl IP: 78.187.122.xxx Tarih : 9.04.2009 13:33:05

sayın vekil siz bingöle neyaptınızda diyonuz hizmetimizi görmeyen kördür bak sana birşey diyim körde sensin vicdansızda sensin ülke geneli açıklarsak evet heryere yatırmı yapıldı yasiz neden bingöl için bişey istemediniz bingöl üvey memleket bingöl sizi ve vekil arkadasınızı istemiyoruz kamer genç size ne dedi peki bingölü hemserilerimin konusmasından bana ek süre ilave edin siz utanmadınızmı o sözü kulandığı zaman ya bi gün sizi mecliste konusurken görmeyecekmiyiz biz sizsizde yaparız vekil olmuş olmamıs ne fark edr bingöl için alın ceketinizi gidin evinizde oturun zaten kabahat sizden bingöl adına bişey istemekte suç