6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Anneanne ile torunu ezip kaçtı

Bingöl'de evin önünde oturan anneanne ile torunu, geri manevra yapan minibüsün altında ezilerek öldü.

Başka bir minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu ise 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Bingöl'ün Karlıova ilçesi Kızılçubuk köyünde meydana geldi. Pazarlama şirketine ait olduğu belirtilen bir minibüs geri manevra yaparken evin önünde oturan anneanne Feride Acar ile kucağında bulunan 1.5 yaşındaki torunu B. Kartal'ı ezdi. Yaşlı kadın ve torununun cansız bedeni otopsi için Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç sürücüsü olayın şoku ile köyden kaçtı. Köylüler durumu jandarmaya haber verirken, kaçan sürücünün yakalanması için geniş çaplı arama başlatıldığı belirtildi. İzmir'de ikamet eden Feride Acar'ın Kızılçubuk köyünde evli olan kızını ziyarete geldiği öğrenildi.
Öte yandan, Karlıova'nın Sudüğünü köyünden Bingöl istikametine gel

mekte olan Filit Zorbozan idaresindeki 12 AD 218 plakalı minibüs, köy çıkışında yola dökülen mıcır nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Reşit Yıldız (69) olay yerinde, araç sürücüsü Filit Zorbozan (64) kaldırıldığı Bingöl Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan Halim Erdemli ise kaldırıldığı Bingöl Devlet Hastanesi'ne tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin
yakınları olayın ardından Bingöl Devlet Hastanesi acil servisine akın etti. Hastane önünde toplanıp ağıt yakan kadınlardan bazıları baygınlık geçirdi. Sinir krizleri geçiren kadınlar çevredekiler tarafından hastanenin acil servisine kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 13:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?