2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Araç dereye uçtu: 1 ölü, 1 yaralı

BINGOL'DE TRAFIK KAZASI: 1 OLU, 1 YARALI

Bingol'de bir otomobil kontrolden cikarak yaklasik 70 metre yuksekligindeki sarampolden dereye uctu. Paramparca olan aracta bulunan iki kisiden biri hayatini kaybetti.

Edinilen bilgiye gore, Van'dan Bingol istikametine geldigi tahmin edilen 65 NR 582 plakali arac bu sabah saat 04.00 sularinda Bingol-Solhan Karayolu 55. kilometresinde bilinmeyen bir nedenden dolayi yaklasik 70 metrelik bir ucurumdan Masallah Deresi'ne dustu. Yoldan gecen bir yolcu otobusunun durumu 155 Polis Imdat telefonuna bildirmesinin ardindan bolgeye Arama ve Kurtarma Timi (AKUT) Bingol Birimi ve 112 Acil Servis ambulanslari sevk edildi. Kaza yerinin sarp kayaliklarla cevrili olmasi kurtarma

ekibinin zorlukla olay yerine ulasmasina neden oldu. Uzun ugraslar sonucunda araca ulasan AKUT ekibindeki dalgiclar bir kayaligin uzerinde yarali olarak bulunan Cihat Nazli adli kisiyi kurtarirken, arac icinde bogularak hayatini kaybeden Burak Nazli'nin ise cesedini yaklasik 1 saatlik ugrasin sonucunda aractan cikarmayi basardi. Yarali Cihat Nazli olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekiplerince yapilan ilk tedavisinin ardindan Bingol Devlet Hastanesi'nde tedavi altina alinirken, olay yerinde hayatini kaybeden Burak Nazli ise hastane morgun  kaldirildi.

BINGOL'DE TRAFIK KAZASI: 1 OLU, 1 YARALI
BINGOL'DE TRAFIK KAZASI: 1 OLU, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2011 Cuma 11:55:01
Güncelleme :16 Nisan 2011 Cumartesi 17:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?