2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Arıcalar Vali'yi ziyaret etti

Bingöl Arıcılar Birliği Başkanı Mehmet Yaşa, birliğin kurulmasında gösterdiği gayretten dolayı Vali Vehbi Avuç’a plaket verdi.

Bingöl İl Tarım Müdürlüğü lokalinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Vali Avuç’a plaket veren Arıcılar Birliği Başkanı Yaşa, ’’Bizi biraraya getirdiği için Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. İlimizde en çok üretilen ve pazarlanamayan Bingöl balının tanıtılmasına ve pazarlanmasına öncülük edeceğiz’’ dedi.

Bingöl balının yurtiçinde ve yurtdışında tanıtılması için gerekli çalışma başlatacaklarını anlatan Vali Avuç, kendisine verilen plaket nedeniyle Arıcılar Birliği yöneticilerine teşekkür etti. Vali Avuç, ’’Göreve başladığı ilk günlerde Bingöl’ün kalkınmaya ve istihdam sahalarının açılmasına ihtiyacı olduğunu belirtmiştim. Vatandaşların kalkınmasına yönelik olumlu çalışmalar yaptık. Bingöl’ün en önemli tarımsal potansiyeli olan bal konusunda yaptığımız telkinler sonucu Arıcılar Birliği kuruldu. Amacımız gerekli patenti alarak, Bingöl balını yurtiçinde ve yurtdışında tanıtmaktır’’ şeklinde konuştu.

Bingöl Arıcılar Birliği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda misafirlere bal ve kaymak ikram edildi.

BİNGÖL (İHA) -
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2004 Perşembe 10:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?