6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Asfalt şantiyesinde kapasite arttı

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, asfalt şantiyesinde yaptıkları çalışmalarla 70 ton olan üretimi 240 tona yükselttiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın talimatları ile gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda asfalt şantiyesi yenilenerek kapasitesi arttırıldı. Bilgisayarlı otomosyan sistemi kurulan şantiyede son teknolojik malzemelerin kullanıldığı belirtildi. Başkan Atalay, Başkan Yardımcıları Yaşar Altun, Ali Sezgin, Burhan Arıkız, Orhan Bozgan, Başkan Vekili Ahmet Gündoğdu ve birim amirleri ile birlikte asfalt şantiyesine giderek incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında asfalt şantiyesi yetkililerinden bilgi alan Başkan Atalay, bilgisayarlı otomosyan sistemi ile birlikte kapasitenin de arttırıldığını söyledi. Başkan Atalay, "Belediyemize ait asfalt şantiyemizi yenileyerek son teknoloji ile donattık. Bu çalışmanın maliyeti 50 bin lira oldu. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt şantiyemizde bir dizi yenilikler gerçekleştirdik. Şantiyemizde teknolojinin son imkanlarını kullanarak asfalt plentimizi bilgisayar ağı ile donattık, yenileme çalışmalarından önce şantiyemiz günlük 70 ton asfalt üretimi yaparken, şuan kapasitemiz 240 ton seviyesine gelmiştir. Kurduğumuz bilgisayar ağıyla asfalt üretimini belediyeden takip edebileceğiz. Kurumumuzun tüm birimlerinde olduğu gibi asfalt şantiyemizin de kayıtları bilgisayar ortamında takip edilecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 14:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?