6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Atalay:rakiplerimize fark atacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Belediye Başkan adayı Serdar Atalay, seçimi kaybetme gibi bir sıkıntılarının olmadığını belirterek, rakiplerine büyük fark atacaklarını söyledi.


Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı görevinden memleketine hizmet etmek için ayrıldığını ifade eden Serdar Atalay, bu işin manevi lezzetinden daha fazla keyif aldığını dile getirdi. Atalay, "Bu şehre hizmet etme arzumdan dolayı belediye başkanlığı görevine talip oldum. Burada belki fiziki anlamda çok yıpranacağım, çok yorulacağım ve bir çok sorunu çözmek zorunda kalacağım. Ama bu işin manevi lezzeti bana daha fazla keyif veriyor. Sonuçta ben rahatı hiçbir zaman sevmedim. Hep zora talip oldum. Bürokraside belki bir takım rahat göreve gidebilirsiniz. Ama mesele sadece maaş almak değildir. Mesele yaşadığımız ömürde kalıcı eserler bırakabilmektir. Ben de kendi memleketimde bu ihtiyacın olduğunu hissettim, belediyecilik ve idarecilik birikimimi memleketime hizmet anlamımda değerlendireceğimi düşünerek bu göreve talip oldum" dedi.


Vatandaşların partileri ve Başbakana büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten Serdar Atalay, seçimi kazanacaklarına inandığını söyledi. Atalay, 22 Temmuz genel seçimlerinde Bingöl hakkındaki tahminleri olan yüzde 95'in tuttuğunu ve bu seçimdeki tahminlerinin de tutacağını dile getirerek, "Bugün de bunu çok iddialı bir şekilde söylüyorum. AK Parti çok ciddi bir oy farkı ile bu seçimi de alacaktır. Partimiz ve sayın Başbakanımız halkın gönlünde çok iyi bir yerdedir. Çünkü yapılan hizmetler ortadadır. Verilen vaatler hizmete dönüştürülüyor. Her kes elini vicdanına koysun 6 yıl önceki Bingöl ile bugünkü Bingöl'ün geldiği nokta arasında dağlar kadar fark vardır. Bir takım sıkıntılarımızın olduğunun biz de farkındayız. Ben katıldığım her toplantıda ve her konuşmamda hiçbir zaman pembe tablo çizmedim. Sıkıntılarımızın olduğunu söyleyip bunları aşmak için bu göreve talip olduğumu söylüyorum ve diyorum ki önümüzdeki 5 yılı heba etmemek için işi iyi bilen bir kadro ile Bingöl'ümüzü yönetelim" şeklinde konuştu.


Halkın teveccühünün milletvekili seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de sandığa olumlu yansıyacağını vurgulayan Serdar Atalay, sandıktan çıkan karara saygı duyacaklarını söyledi. Atalay, "Adayların hepsine başarılar dilerim. Ancak bizden çok geride olduklarını düşünüyorum ve bunu da inanarak söylüyorum. 30 Mart sabahı bunu herkes de görecektir. AK Parti'den çok az oy alacaklarını hepimiz göreceğiz. Samimi kanaatim bu yöndedir. Dediğim gibi biz rakiplerimize büyük fark atacağız. Partimizin Bingöl'de hiçbir sıkıntısı yoktur. Fakat bazı kesimler tarafından AK Parti kazanamayacakmış gibi bir hava oluşturulmaya çalışılıyor. Ama bu halkımızın aklı, vicdanı, tavrı ortadadır. Bingöl halkı AK Parti'nin misyonunu benimseyen bir halktır. Vatandaşlarımız AK Parti'nin hizmetlerini gören kadirşinas bir halktır. Bu teveccüh milletvekilliği genel seçimlerinde sandığa yansıdığı gibi bundan sonra da yansımaya devam edecektir. Biz her ihtimale karşı halkımızın sandığa yansıttığı karara saygı duyarız" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 14:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mesut IP: 85.98.105.xxx Tarih : 4.03.2009 23:44:15

işte bu sefer halk yüzde 42 dtp diyor evet halkın tahmini asla yanılmadı bingölde ve yanılmayacak . demokrasinin yolu bingölden geçer bingöl demokrasi ile tanışmadıgı sürece türkiyede demokrasi yoktur.