6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Bağımsız adaydan ilginç miting!

Bağımsız Bingöl Belediye Başkan adayı Zeki Börükoçin, seçim bürosundan miting alanına kadar eşek sırtında giderek vatandaşları selamladı.

Bingöl'de yolların çukur olmasından dolayı araç yerine eşeği tercih ettiğini belirten Bağımsız Belediye Başkan adayı Börükoçin'i görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Beşyol mevkiinde bulunan seçim bürosu önünde eşeğe binen ve ekmek ile kuru soğan yiyen Zeki Börükoçin, bir süre kalabalığa şapkasını salladı.
 
Kalabalıkla birlikte hareket eden Zeki Börükoçin, eşek sırtında Beşyol mevkiinden Dörtyol Kavşağı güzergahından PTT Kavşağı'na gitti. Börükoçin'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bindiği eşeğe kendi posterlerini asan Börükoçin'in etrafında toplanan kalabalık sık sık sloganlar attı.

PTT Kavşağı'na kadar eşek sırtında giden Zeki Börükoçin, şehir merkezindeki yolların kötü olmasından dolayı böyle bir yöntem denediğini söyledi. Yollar kötü olduğu için eşek sırtında mitinge geldiğini belirten Börükoçin, "Ben halktan biriyim, halkımın desteğiyle belediye başkanı olacağım" dedi.

Zeki Börükoçin daha sonra vatandaşların omuzlarında halka hitap edeceği kamyona çıktı. Börükoçin'i dinlemek için çok sayıda kişi miting alanını doldurdu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 14:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre yıldırım IP: 78.161.90.xxx Tarih : 22.03.2009 16:00:05

Böyle bişeymi var ya Suraya bakın hele :)))) reSmen komedi allah akıl versin. Tek Cözümü var oda ( DTP )