6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Bakan Çağlayan'ın Bingöl ziyareti

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti'nin milletten ve hukuktan aldığı güçle milletin başını önüne eğdirmediğini belirterek, "Türkiye dünyanın 17., Avrupa'nın ise 6. büyük ekonomisine sahip" dedi.

Seçim çalışmalarına destek vermek üzere Muş'tan karayoluyla Bingöl'e gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Dörtyol Kavşağı'nda bulunan AK Parti Bingöl Seçim İrtibat Bürosu önünde halka hitap etti. Bakan Çağlayan, iktidarın 6.5 yılda yaptığı hizmetleri anlattı. AK Parti iktidarının Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetlere imza attığını ifade eden Bakan Çağlayan, millete verdikleri bütün sözleri teker teker yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Bakan Çağlayan, "Bingöl'e gelirken eli boş gelmedik, sizler için çok anlam ifade eden, sizlerin gönüllerinin sultanı olan, Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı ve Genel Başkanımızın selamlarını, sevgilerini getirdim. İşimizin hizmet olduğunu söyledik. Yaptığımız hizmetleri Türk milleti, yüce halkımız görüyor ve gerekli değeri zaten veriyor. Çünkü dedik ki biz ne aldatan, ne de aldanan olacağız. Devamlı milletimizin hizmetinde ne söz veriyorsak onları bir bir yerine getireceğiz. Çünkü AK Parti bir kitle, bir sınıf hareketi değil, Türkiye'nin 81 ilinin 80'inde milletvekili çıkarmış bir partidir. Gücünü Yüce Allah'tan alan, gücünü halkından ve milletinden alan ve milletin gönüllerdeki partidir. İktidara geldiğimiz zaman 79 yıllık Cumhuriyet tarihinde Türkiye'nin toplam Gayri Safi Milli Hasılası (GSMH) 230 milyar dolardı. AK Parti 2002 yılı sonunda iktidara geldi ve 2008 yılı sonunda bu rakamın üzerine 520 milyar dolar ilave etti. Bugün Allah'a şükürler olsun ki, Türkiye'nin GSMH'sı 750 milyar dolar olmuştur. Türkiye, dünyanın 17.
büyük, Avrupa'nın ise 6. büyük ekonomisi oldu" dedi.

İktidara geldikten sonra ekonomide, sağlıkta, ulaşımda, eğitimde yaptıkları hizmetleri sıralayan Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, partilerinin her konuda milletin yüzünü güldürdüğünü söyledi. Bakan Çağlayan, "AK Parti sadece eğitimde, sağlıkta, ekonomide hizmetler vermedi. AK Parti, şükürler olsun milletten almış olduğu bu güçle, hukuktan, haktan aldığı bu güçle milletimizin yüzünü güldürmüş ve asla başını önüne eğdirmemiştir" şeklinde konuştu.
Seçim bürosu önünde gerçekleşen etkinliğe AK Parti Bingöl milletvekilleri Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, ilçe ve belde belediye başkan adayları, parti teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın ardından Bakan Zafer Çağlayan karayoluyla Muş'a hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 19:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?