1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİNGÖL

Başhekime ihale dayağına kınama

Tabipler Odası Bingöl Temsilciliği, Bingöl Doğum ve Çocuk Hastanesi ihalesini alamadıkları gerekçesiyle hastane başhekimine saldıran kişileri kınadı. İhale alamadıkları için Bingöl Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Çoban'ı evinin önünde döverek hastanelik eden Nihat ve Abdullah Berdibek'in saldırısını nefretle karşıladıklarını açıklayan Tabipler Odası Bingöl Temsilciliği, bu tür olayların tekrarlanmaması temennisinde bulundu.

Bingöl Devlet Hastanesi'nde düzenlenen toplantıda açıklama yapan Tabipler Odası Bingöl Temsilcisi Opr. Dr İhlah Geçit, "Meslektaşımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı bizi derinden üzmüştür. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını istiyoruz" dedi.

Öte yandan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Bingöl Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Çoban'a yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti. Köseoğlu, ihale alamadıkları için başhekimi döven zihniyetlere gerekli dersin verilmesi gerektiğini de ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 14:44:11
Güncelleme :9 Ağustos 2005 Salı 14:47:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?