6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Başkan göreve hızlı başladı

Bingöl'ün Genç ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Belediye Başkanı seçilen Abdurrahim Ariç, mazbatasını aldıktan sonra çalışmalara başladı.

Belediye Başkanlığı görevini devralan Abdurrahim Ariç, kışın mevsiminin ardından ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokaklar ile kaldırımları yıkattı.

Ariç, Cumhuriyet Caddesi'nden başlattıkları yıkama işinin bütün ilçe geneline yayacaklarını belirterek, "Kış mevsiminin ardından cadde, sokaklar ile kaldırımlarda biriken toz ve çamuru temizleyip vatandaş ile esnafın rahat etmesini sağlıyoruz. Bu çalışma ile ilçemizde kışın ardından kalan kirli görüntü tamamen temizlenecektir. Başlattığımız yıkama çalışmaları şehir merkezindeki bütün cadde, sokak ve kaldırımlarda devam edecektir" dedi.

5 yıl boyunca yapacakları projeler için eylem planı oluşturacaklarını belirten Abdurrahim Ariç, bu doğrultuda hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi. Ariç, "Görevi devraldıktan sonra mesai arkadaşlarımızla bir toplantı yaparak 5 yıllık planımızın hazırlanmasını istedim. Hizmet edeceğimiz bu süre içerisinde yapılacak bütün projelerimizi bu plan doğrultusunda hayata geçireceğiz. Bu plan içinde seçim öncesinde verdiğimiz bütün vaatler de bulunmaktadır. Gücümüz nispetinde bütün projelerimizi planlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Planımızı eksiksiz bir şekilde uygulayarak ilçemizin her köşesine, her sokak ve caddesine eşit bir şekilde hizmetlerimizi ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 12:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?