6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Beyaz esaret

BİNGÖL'DE BEYAZ ESARET BAŞLADI

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kara saplanarak mahsur kalan bir yolcu minibüsü içindeki 8 kişi donmamak için yürüyerek çevredeki köylere sığınırken, olay yerine gelen iş makineleri aracı kurtardı.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Yedisu'dan Erzurum istikametine gitmekte olan Servet İsen idaresindeki 25 D 0355 plakalı yolcu minibüsü, Dono Kömü mevkiinde kara saplandı. Yolcuların tüm uğraşlarına rağmen araç kurtarılamadı. Cep telefonunun çekmediği bölgede uzun süre kurtarılmayı bekleyen yolcular, donmamak için yürüyerek çevredeki köylere sığındı. Araç içindeki 8 yolcunun çevredeki köylere ulaşıp telefonla haber vermesi üzerine İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi. 3 saat boyunca mahsur kalan araç, bölgeye gelen iş makinelerinin yardımı ile kurtarılarak Yedisu ilçesine geri döndü.

Araç içerisinde bulunan yolculardan Mehmet Şavkın, her yıl kış aylarında bu sorunu yaşadıklarını söyledi. Şavkın, "Kışın sürekli olarak buna benzer olaylarla karşılaşıyoruz. Ama bu tür sorunlarda haber verilmesi üzerine hemen ekipler gönderiliyor. Allah devletimizden razı olsun. Köyden telefon açıldıktan sonra ekipler gelerek bizi kurtardı" dedi.

BİNGÖL'DE BEYAZ ESARET BAŞLADI
BİNGÖL'DE BEYAZ ESARET BAŞLADI
BİNGÖL'DE BEYAZ ESARET BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 14:26:01
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 18:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?