2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

BİNGİAD üyeleri Nevşehir'de

BİNGİAD ÜYELERİ NEVŞEHİR'İ GEZDİ

Bingöl Girişimci İşadamları Derneği (BİNGİAD) tarafından organize edilen 3 günlük tatil programı kapsamında iş adamları aileleriyle birlikte Nevşehir'i gezdiler.

Bingöllü işadamları aileleri ile beraber BİNGİAD'ın düzenlemiş olduğu tatil programına katıldılar. 3 günlük tatil programına 80 kişinin katıldığını ifade eden BİNGİAD Genel Sekreteri Mustafa Tatlı, "Ramazan ayı öncesinde Bingöllü iş adamlarının birbirleri ile kaynaşması ve yılın yorgunluk ve stresini üzerlerinden atabilmeleri için böyle bir program düzenledik. İş adamlarımızla Nevşehir Kozaklı ve Kapadokya'yı kapsayan 3 günlük tatil programında, bilgilendirme seminerleri de yapıldı. Ayrıca gruplarımız içerisinde takımlar kurarak su oyunları turnuvası ve futbol turnuvası düzenledik. Turnuvalarda birinci gelen takımlara hediyeler verildi. Kısacası iş adamlarımız için gayet verimli bir tatil oldu" dedi.

BİNGİAD üyesi Ali Rıza Güleç ise, tatilin çok verimli ve faydalı geçtiğini belirterek, "BİNGİAD'ın yapacağı benzeri organizasyonlara kısmet oldukça katılacağım. Hem ailemle hem de iş adamlarımızla aynı anda tatil yapmak çok güzel oldu" dedi.

BİNGİAD üyesi Turan Arslan da, daha önce de tatil programlarına katıldığını, fakat bu programın diğerlerinden daha doyurucu olduğunu söyledi. Arslan, "İş adamları ile kaynaşma noktasında daha verimli oldu" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 11:39:05
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 13:24:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?