6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Bingöl Belediyesi çalışıyor

BİNGÖL BELEDİYESİNDEN TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Bingöl Belediye Başkanlığı tarafından şehir merkezinde başlatılan çalışmalar kapsamında oluşturulan ekiplerle bütün cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülerek temizleniyor.

Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın talimatları ile başlatılan çalışmaların gündüz ve gece olmak üzere iki ayrı vardiya ile sürdürüldüğü belirtildi.

Şehrin imajını değiştirmek ve daha temiz bir Bingöl için ekip oluşturan belediye, cadde ve kaldırımlardaki çöp ve tozları süpürüyor. Eğitim Caddesi üzerinde başlatılan çalışmaların şehir genelindeki bütün cadde ve sokaklarda devam edeceği belirtildi. Belediye temizlik firması ve İş-Kur Bingöl Müdürlüğü'nün belediyeye verdiği geçici işçilerle başlatılan temizliklerin aralıksız sürdürülüyor. Ahmet Gıyaçık kontrolünde oluşturulan ekipler, kendi bölgelerindeki cadde ve sokaklarla kaldırımları baştan sona kadar süpürerek toplanan çöpler bir kenara istifledikten sonra araçlarla şehir çöplüğüne taşıyor.

Temizlik çalışmalarının 108 kişilik ekip ile sürdüğü, ekipteki çalışan personelden 94 kişinin belediye temizlik firması, 14 kişinin ise İş-Kur Bingöl Müdürlüğü geçici elemanları olduğu bildirildi.

BİNGÖL BELEDİYESİNDEN TEMİZLİK ÇALIŞMASI
BİNGÖL BELEDİYESİNDEN TEMİZLİK ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 13:47:02
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 14:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zülfü buynkara IP: 88.240.52.xxx Tarih : 15.01.2010 11:41:35

başkanım  başarılarının devamını dıler cenabı allahtan her daim  mutlu ve huzurlu olmanızı  nıyaz ederım saygılarımla