2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Bingöl Köy Hizmetleri Müdürlüğü sezonu açtı

Bingöl Köy Hizmetleri Müdürlüğü, 2004 iş sezonunu düzenlenen bir törenle açtı.

Köy Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene katılan işçiler, davul zurna eşliğinde halay çekerek törene renk kattı. Açılış konuşmasını yapan Köy Hizmetleri İl Müdürü Abdullah Tekinalp, Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaz sezonunun kısa geçmesi dolayısıyla projelerini tamamlamak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Köy Hizmetleri Müdürlüğü’nde sezon açılışı tabirinin yanlış olduğunu belirten Bingöl Valisi Vehbi Avuç ise, bu kuruluşun 12 ay 365 gün gece gündüz mefhumlarını düşünmeden çalışmalarını yürüten bir kuruluş olduğunu ifade etti. Vali Avuç, "Köy Hizmetleri Müdürlüğü çalışmalarında sezon açılışı olmaz. Sezon açılışı yerine bu günü sorunları masaya yatırma günü olarak idrak ediyorum. Buradaki işçi kardeşlerimizdeki heyecanı görüyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Bingöl, ağır kış şartları dolayısıyla bir çok hizmetten mahrumdur. Her zamankinden daha fazla çalışarak bu çıtayı yükselteceğimize inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Köy Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait iş makineleriyle tur atıldı.
Köy Hizmetleri 2004 iş sezonu açılış törenine Belediye Başkan Vekili Burhanettin Bulut, Vali Yardımcıları İbrahim Süha Karaboran, Hüseyin Öner, Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz katıldı.

BİNGÖL(İHA)
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2004 Çarşamba 16:10:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?