2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Bingöl Mehmetçik Dershanesi, törenle açıldı


Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene; Bingöl Vali Vekili Hüseyin Öner, 49. İç Güvenlik Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan Akbaş, daire amirleri, asker ve öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Vali Vekili Hüseyin Öner, ücretsiz olan dershanenin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Öner, ’’Mehmetçik Dershanesi, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması, ilimizin eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesi ve daha fazla öğrencinin üniversitelere yerleşmesine vesile olacaktır’’ dedi.

Bingöl 49. İç Güvenlik Tugay Komutanı Orhan Akbaş ise ülkenin geleceği olan gençlerin eğitimine katkıda bulunmak için dershane açtıklarını söyledi. Akbaş, öğrencilere hitaben, ’’Amacımız ülkemizin geleceği olan siz gençlerin eğitimine katkıda bulunmaktır. Burada verilen eğitimle çok çalışıp en iyi derecelerle üniversitelere gireceksiniz. Hepinize başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu’nun bir bölümünde yer alan Mehmetçik Dershanesi’ne kayıt yaptıran 550 öğrenciye 24 asker öğretmen ders verecek.

BİNGÖL (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2004 Pazar 14:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?