2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Bingöl'de GP'den kimsezi çocuklar yararına kermes

Genç Parti (GP) Bingöl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yetiştirme yurdunda barınan çocuklar yararına kermes düzenlendi.
Maden Sokak Güneş Pasajı'nda GP İl Başkanı Ahmet Budan tarafından açılan kermeste GP'li kadınların evlerinde el emeği, göz nuru dökerek yaptıkları el işi ve yemekler satışa sunuldu. Vatandaşların ilgi gösterdiği kermeste elde edilecek gelirin yurtta koruma altına alınan çocuklara bağışlanacağını belirten GP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Derya Bukebudraç, parti üyesi kadınlar tarafından yapılan yaklaşık 800 ürün ile birlikte pasta ve yöresel yemek çeşitlerini satışa sunduklarını söyledi.
Bukebudraç, "Bingöl Yetiştirme Yurdu'nda bulunan kimsesiz çocuklar yararına düzenlediğimiz kermeste elde edeceğimiz gelirle kimsesiz çocuklara yardım yapacağız. Kermes sonrası çocukları sevindirmek için eğlence düzenleyeceğiz. Partimizin kadın üyeleri tarafından yapılan yaklaşık 800 el işi ürünler ile birlikte pasta ve yöresel yemekleri satışa sunuyoruz. Bir hafta sürecek olan kermesimize bütün halkımızdan destek bekliyoruz" dedi.
Kermeste satışa sunulan ürünlerin fiyatları 250 bin ile 250 milyon lira arasında değişiyor.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2004 Pazartesi 02:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?