6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Bingöl'de Polis Haftası

Bingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Nisan Polis haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrencilere Türk bayrağı ve kitap hediye edildi.

Turgut Özal İlköğretim Okulu'nda okuyan 30 öğrenci etkinlikler kapsamında Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Brifing salonunda öğrencilerle bir süre sohbet eden Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Kaplan, çalışmaları ve teşkilatın tarihçesi hakkında öğrencileri aydınlattı. Emniyet teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümünü kutladıklarını belirten Şahin Kaplan, polisin görev ve sorumlulukları hakkında da aydınlatıcı bilgiler verdi. Kaplan, "Sizler bizim ve ülkemizin geleceğisiniz. Biz polis teşkilatı olarak her zaman size yardımcı olmak için varız.

Yaşadığınız bütün sorunlarda yardımınıza koşmak için hazırız. Sizler de boş vakitlerinizi iyi değerlendirerek bu ülkeye yararlı vatandaşlar olmak için çaba sarf etmelisiniz. Derslerinizi iyi çalışın. Çalışmak sizden destek vermek bizden. Karşılaştığınız her sorun için bizleri arayıp yardım isteyebilirsiniz" dedi.

Ziyarete gelen öğrencilere yapılan ikramın ardından Türk bayrağı ve birer kitap hediye edildi. Ziyarete gelen öğrencilere iki öğretmenleri ile Asayiş Şube Müdürü Ferhat Kılıç, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Amiri M. Arıkan Yücedağ ve polis memurları eşlik etti. Hediyelerini alan öğrenciler, polis bayramını kutlayarak okullarına döndü.

 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?