2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Bingölspor'da hedef; 3 puan

BİNGÖLSPOR MALATYA DEPLASMANINDAN 3 PUAN HEDEFLİYOR

Belediye Bingölspor Kulübü Teknik Direktörü Nihat Balan, son haftalarda takım olarak iyi futbol oynadıklarını belirterek, galibiyet serisine bu hafta oynanacak Malatyaspor ile devam etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden B. Bingölspor Teknik Direktörü Nihat Balan, hafta sonu oynanan Diyarbakır Kayapınar maçı galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dün kendi sahalarında oynadıkları Kayapınar maçında istedikleri 3 puanı aldıklarını belirten Balan, "Girdiğimiz birçok gol pozisyonunu lehimize çevirebilseydik sonuç daha farklı olabilirdi. Son haftalarda iyi futbol oynamaya başladık. Galibiyet serimize bu hafta da devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzde Malatyaspor deplasmanı var. Kart cezalı oyuncularımız bulunuyor. Fakat geniş bir kadroya sahibiz. Bu eksikler bizi etkilemeyecektir. Sahaya kim çıkarsa çıksın mutlaka ortaya iyi bir performans koyacağız. İyi futbolla ve 3 puanla Bingöl'e dönmeyi umuyoruz" dedi.

Futbola başladığı ve teknik direktörlüğünü de yaptığı Malatyaspor karşılaşmasının kendisi için duygusal yönü ağır basan bir karşılaşma olacağını söyleyen Balan, "Aynı coğrafyada bulunan iki kardeş ilin karşılaşacağı bu müsabakada her iki takımın da centilmence bir futbol ortaya koyacağına inanıyorum. Tüm Bingöllü taraftarlarımızı bu müsabakada 12. adam olarak tribünlerde görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 16:52:05
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 21:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?