2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

BİŞHAK'tan malzeme desteği

Bingöl Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği (BİŞHAK) Yönetim Kurulu'nca bir spor kulübüne malzeme yardımında bulunuldu.

Dernekleri tarafından yaptırılan ve 48 adet bulunan 2 takım formayı Kültür Spor Kulübü yöneticilerine teslim ettiklerini söyleyen BİŞHAK Başkanı Ziya Sözen, dernek olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini söyledi.

Amaçlarının gençleri spora teşvik edip uyuşturucudan alkolden ve şiddet olaylarından uzak tutmak olduğunu vurgulayan Sözen, "Bu müstesna güzel ilimizde terörün, şiddetin bitmesi için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız ve yapacağız. Bingöl'ün şiddetle değil, güzel faaliyetlerle anılması en büyük dileğimizdir. Spora yönelen gençlerin her zaman temiz dürüst ve ahlaklı olacağına inanıyoruz. Çünkü sporun dini, dili, ırkı, siyasi görüşü yoktur, olmamalıdır" dedi.

Bu tip yardımlarının devam edeceğini belirten Sözen, "Sadece Kültür Mahallesi Futbol Takımı'na değil, bundan sonraki süreçlerde diğer mahallelerimizin spor takımlarına da yardımcı olmaya çalışacağız. Temiz, ilkeli ve ülkemize yaraşır bir genç nesil yetiştirmenin yolunun spordan geçtiğini biliyoruz. Bu kapsamda spor malzemesi hediye ettiğimiz Kültür Mahallesi Futbol Takımı'na sportif mücadelelerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2012 Çarşamba 14:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?