2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

CHP Bingöl adaylarını tanıttı

CHP BİNGÖL ADAYLARINI TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanlığı, 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde aday olan milletvekillerini tanıttı.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimlerde CHP tarafından Bingöl'de milletvekili adayı gösterilenler kamuoyuna tanıtıldı. İl Başkanlığı'nda yapılan tanıtım toplantısına İl Başkanı Sema Kaygalak, Parti MYK Üyesi Mustafa Kurban, CHP Yedisu İlçe Belediye Başkanı M. Şerif Memioğlu ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan CHP Bingöl 1. sıra milletvekili adayı Zeki Korkutata; il, ilçe, kadın ve gençlik kolları ile birlikte seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Siyaset simsarlığı yapmayacaklarını belirten Korkutata, "Dini siyasete alet etmeyeceğiz. Sakın kimse bana ve aileme dini öğretmeye kalkmasın" dedi.

Yapılan son araştırmalarda partileri ile AK Parti arasında puan farkının 5'e indiğini kaydeden Korkutata, bu farkında kapanacağına inandığını, partilerinin iktidara doğru yürüdüğünü söyledi.

CHP'nin diğer milletvekili adayları Süleyman Batga ve Mesut Kayaoğlu da çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini vurguladılar.

İl Başkanı Sema Kaygalak ise, "İktidarın iki dönemdir Bingöl'e bir şey yapmadığını görüyoruz. Vatandaşlarımızın bunları görerek oy vermelerini istiyoruz. Bingöl'den 30 yıl sonra meclise bir vekil gönderme taahhüdümüz var. Umarım bunu gerçekleştiririz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 17:09:01
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 17:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?