2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

CHP'li başkana tuzak

Eşinin aracına bomba yerleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkan Yardımcısı Sema Kaygalak, ölümden kıl payı kurtulduklarını söyledi.

CHP Bingöl İl Başkan Yardımcısı Sema Kaygalak'ın eşi Bingöl Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Hayri Kaygalak'ın evinin önüne park ettiği aracına bomba düzeneği yerleştirildi. Düzenek, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Büyük şok yaşadıklarını belirten CHP Bingöl İl Başkan Yardımcısı Sema Kaygalak, 'Gece saat 00.30 sıralarında bir ziyaret için dışarı çıkan eşim, el attığı aracın kapısının zorlandığını fark etmiş. Bu esnada camdan içeri bakınca kabloları görüp beni aradı. Daha sonra durumu polise bildirdik. Olay yerine gelen polis ekipleri düzeneği etkisiz hale getirdi. Olayın içeriğini bilmiyoruz. Şu anda ne olduğunu bizler de bilemiyoruz. Geceyi polis merkezinde geçirdik, ifadelerimiz alındı. Olayın şokunu henüz üzerimizden atamadık. Ölümden kıl payı kurtulduk. Polis gerekli incelemeyi yaptı. Sonuç ne çıkar bilemiyoruz' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2012 Salı 17:24:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?