6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Çolakoğlu'ndan hodri meydan

Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı Avukat Muammer Çolakoğlu, siyasi partiler tarafından belediye başkan adayı olarak gösterilenler arasında donanımlı ve bu yükü kaldıracak kimsenin olmamasından dolayı adaylığını açıkladığını söyledi.

Çalışmalarını sürdüren Avukat Muammer Çolakoğlu, seçilmesi durumunda uygulanabilir somut projelerle halkın karşısına çıkacaklarını belirtti. Projelerini tamamlayan ve haftaya bunları kamuoyu ile paylaşacağını ifade eden Muammer Çolakoğlu, Bingöl'ün bütün sorunlarını çözmeye aday olduğunu dile getirdi. Çolakoğlu, "Belediye girdisini ve çıktısını çok iyi biliyorum.

Hazırladığım projelerle bütün sorunları çözüp yaşanabilir bir kent oluşturacağım. Zaten belediyenin normal hizmetlerine kendi gelirleri yetiyor. Yeter ki çalma, çırpma olmasın. Bunun haricinde yatırımları finanse edecek güzel düşüncelerimiz var. Belediye başkanı seçilmem durumunda yapacağım ilk iş 10 yıllık çalışmaları kontrol etmek olacaktır. Bu çalışma ile bütün yolsuzlukları ortaya çıkaracağım. Halk teveccüh gösterir ve beni seçerse hortumculara göz açtırmayacağım" dedi.


Bingöl'de belediye başkanlığını yapacak çok donanımlı insan olduğunu ancak bunların çeşitli bahanelerle aday olmadığını ileri süren Muammer Çolakoğlu, adaylar arasında bu yükün altından çıkacak kimsenin olmamasından dolayı bu sorumluluğu yüklendiğini söyledi. Çolakoğlu, "Beklerdim ki Bingöl'de çok donanımlı insanlar aday olsun ve bana gerek kalmasın. Ama böyle aday göremeyince kendi adaylığımı açıklamak durumunda kaldım. Böyle önemli bir hizmet için donanımlı insanların ön plana çıkmasını isterdim. İki dönemlik kötü idarenin ardından halkın 'işte bu benim adayım' diyebilecek biri ortaya çıkmamıştır.

Yıllardır mahalli idarelerin yanlışlıklarını eleştirerek ve düzeltmeye çalışarak vaktimi harcıyorum. En sonunda aday olmaya karar verdim" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 13:11:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?