1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİNGÖL

Çukurlara servet gömülüyor

Bingöl Şoförler Cemiyeti Başkanı Ali Bayram, kent merkezindeki yolların köstebek yuvasına döndüğünü belirterek, ’’Her gün trilyonlarca lira değerinde milli servet çukurlara gömülüyor’’ dedi.

Bingöl Şoförler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Esnaf Odaları Birliği Başkanı olan Ali Bayram, cemiyet binasında düzenlediği basın toplantısında, ağır kış şartları nedeniyle hasar gören yollara değindi.

Yoldaki bozulmaların kalitesiz malzeme kullanımından kaynaklandığını ileri süren Bayram, yaz sezonunda yapılan ve kış sezonunda bozulan asfaltın sürücülere geçit vermediğini söyledi. Şehir içi yolların kullanılamaz hale geldiğini belirten Bayram, ’’Yoldaki çukurlarda köstebek bile yuva yapamaz duruma gelmiştir. Her gün onlarca araç çukurlar nedeniyle arızalanıyor. Bu yollar her yıl tekrar yapılıyor, ama maalesef kalitesiz malzeme kullanıldığı için aynı yıl bozuluyor. Yol yapımı ve yoldaki derin çukurlar nedeniyle her yıl trilyonlarca liralık milli servet çukurlara gömülüyor’’ dedi.

Yolların onarılmasını isteyen Bayram, kaliteli malzemeyle yapılan standartlara uygun yolların her türlü doğa şartlarına dayanacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 13:02:58
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 11:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?