3
Mayıs
2024
Cuma
BİNGÖL

Elazığ güzergahındaki duble yol çalışmaları hızla sürüyor

Eski Kurudere köyü ile Atapark mevkii arasında Kasım ayında başlatılan duble yol çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. HGG Firması tarafından yapılan dolgu ve yarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, çalışmaların daha hızlı yürütülmesi için taşeron firma olarak Uzunyayla-Kurban firması da çalışmalara katıldı.
 
Bingöl-Elazığ karayolunun eski Kurudere köyü ile Atapark mevkii arasında Kasım ayı ortasında başlatılan duble yol çalışmaları kapsamında 3.8 kilometrelik bölümde yol genişletme, yarma ve dolgu çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor.    HGG Müteahhit firması tarafından yapılan duble yol çalışmalarında yaklaşık 100 personel,   7 ekskavatör, 2 kepçe (yükleyici), 2 greyder,   3 dozer, 4 silindir ve 20 kamyonla yol yapım çalışmaları geceli gündüzlü sürerken, çalışmaların daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için taşeron olarak Uzunyayla-Kurban iş ortaklığı firması da 5 iş makinasıyla çalışma yapıyor.
 
Çalışmalar hakkında açıklama yapan firma Proje Müdürü Vehbi Aldatmaz, hava şartlarının sorun çıkarmadığı takdirde önümüzdeki günlerde dolgu ve yarma çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi. Çalışmalar kapsamında 500 bin metreküp yarma ve dolgu  çalışması yapılacağını belirten Proje Müdürü Aldatmaz, bugüne kadar 350 bin metreküp yarma  ve dolgu çalışması yapıldığını kaydetti.
Ayrıca, yarma ve dolgu çalışmalarının yapıldığı güzergahta Telekom Fiber ekipleri tarafından telefon direkleri ve hatlarının yeri değiştiriliyor
Bingöl Gazetesi/F.A
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2003 Cuma 19:39:54
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:55:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak karateke IP: 85.97.17.xxx Tarih : 19.05.2008 12:47:20

burdan tüm çalışanlara allah kolaylık versin iyi çalışmalar.umarın çalışmalar kısa sürede biter.çalışanlara kolay gelsin