6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Erdoğan hazırlığı hız kazandı

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın 30 Mayıs 2009 tarihinde Bingöl'e geleceği yönündeki duyumlar ağırlık kazanırken, valilik tarafından hazırlıklar başlatıldı.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurul Kongresi için Bingöl'e gelmesi beklenen Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a yönelik hazırlık çalışmaları ağırlık kazandı. Bingöl'e gelmesi durumunda Hükümet Konağı'nı ziyaret etmesi beklenen Başbakan Erdoğan için valilik önündeki tören alanındaki bozuk parke taşlarının yenilenmesi için çalışma başlatıldı. Tören alanında kötü bir görüntü oluştuğu gerekçesiyle İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne talimat veren Vali Balkanlıoğlu, kırık ve bozuk parke taşlarının yenilenmesini istedi.


İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından oluşturulan bir ekip, iş makinesi ile bozuk alanları tamamen kaldırıp yerine yeni parke taşları döşemek için çalışma başlattı. Ekiplerin, iş makinesi ile parkeleri sökerek tamamen yenileyeceği belirtildi. Çalışmaların Başbakan Recep Tayip Erdoğan ziyareti öncesinde tamamlanacağı bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 19:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?